©

Tine K Homer åbner Pop Up butik i Odense

Tine K Home har netop slået dørerne op for Pop Up butikken i Odense centrum.

Tine K Home har fokus på at skabe en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet. Med et eventyrligt mix af skandinaviske, franske, asiatiske og marrokanske farver og former, skabes en simpel og interessant kollektion. Stilen i Tine K Homes kollektion er inspireret af Tine K's passion for smukke ting, rejsefund og gode minder. Der er fokus på personlighed, og kollektionen bærer præg af skandinaviske, kolde og neutrale farver, som bliver kombineret med inspiration og teksturer fra Tine K's mange rejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien.

Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler og tøj. Hovedparten af produkterne er håndlavede og derfor unikke. Tine K kombinerer de skandinaviske produkter med charmerende objekter fra forskellige kulturer, og opnår dermed en interessant kontrast. Tine K elsker at finde ting, som har en historie, og som ikke kan findes i Danmark.

Tine K Home blev grundlagt i 1999 af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum.

Pop Up butikken er lokaliseret på Klaregade 7, 5000 Odense C. Tine K Home har desuden en webshop, hvor kollektionen ligeledes er tilgængelig.