Tilmeld dig events til Fashion and Design After Dark

Kom til Fashion and Design After Dark i Magasin torsdag 25. september. Se hvilke events du skal tilmelde dig her.

Torsdag 25. september afholdes det populære shoppeevent Fashion and Design After Dark, der er et samarbejde mellem Costume, Costume Living, Bo Bedre, Bolig Magasinet og Magasin. Eventen foregår i Magasin på Kongens Nytorv, og her vil være en række eksklusive events og ren forkælelse til de fremmødte samt goodie bags til de hurtige.

Se hvilke events du skal tilmelde dig her og hold dig opdateret på bobedre.dk, hvor vi løbende vil tilføje nyheder om eventen.

Vinsmagning for kvinder

Kender du Løgismoses Vinklub for Kvinder? Denne aften er vinbaren reserveret til kvinder - såvel ikke-medlemmer, som evt. nye medlemmer og gamle medlemmer - da Løgismoses Vinklub for Kvinder afholder 4 gratis vinsmagnings sessioner med en kort intro til Vinklubben. Smagningerne ledes af en sommelier fra Løgismose, aftenens tema er mousserende vine, og de smagte vine sælges til en særpris på aftenen. Smagningerne finder sted kl 18-20, og hver session varer 30 minutter.

Arrangementet er desværre udsolgt. Billetterne er blevet fordelt efter først til mølle-princippet.

Er du Ladycool?

Ved foredraget Ladycool Dit køn er en styrke - brug det! vil livsstilseksperten Emilia Van Hauen fortælle om hvordan du står 100 procent i din egen power, uden at være bange for at virke enten for feminin eller maskulin.
Foredraget handler om hvordan vi kvinder trænger til at (gen)opdage hvor sjove, vigtige og værdifulde vores feminine egenskaber er, og til at blive ladycool, så vi af hjertet kan sige: jeg er elsket, vigtig, fri og smuk. Foredraget er kl. 18 i Magasin.

Tilmelding via eventmail: event@magasin.dk (begrænsede pladser). Noter i emnefeltet, hvilket foredrag det er, du ønsker at høre. Det er først til mølle og alle får svar per mail.
Goodie bags uddeles.

Ønsker du allerede nu at få en forsmag på hvor ladycool du er, kan du tage denne test.

Mød mode- og interiørdesigner Louise Roe

Kom til foredrag med designer Louise Roe - hør hendes historie, og om de nyeste designs fra hendes hånd. Eventen er kl. 18.45 i HC Andersen Loungen på 3. etage.

Tilmelding via eventmail: event@magasin.dk (begrænsede pladser). Noter i emnefeltet, hvilket foredrag det er, du ønsker at høre. Det er først til mølle og alle får svar per mail.
Goodie bags uddeles.

Mød Steltons awardvindende designduo hombäck/Nordentoft

Kom helt tæt på Steltons awardvindende designduo Holmbäck/Nordentoft. Hør dem fortælle om deres design og inspiration og få lejlighed til at stille spørgsmål, hvis der er noget du bare må vide.

Tilmelding via eventmail:event@magasin.dk (begrænsede pladser). Notér i emnefeltet, hvilket foredrag det er, du ønsker at høre. Det er først til mølle og alle får svar per mail.

Husk at gå forbi Brand Indoor designer Sara Schmidt

Sara Schmidt, Creative Director og indehaver af Brandts Indoor, vil være tilstede ved arrangementet og giver inspirerende tips til din indretning i etnisk/skandinavisk stil.

Mød hende ved Brandts Indoors udstilling i HC Andersens Loungen på 3. etage.