©

Snedkernes Efterårsudstilling

Årets udstilling hedder Tekstilt - Møbler med afsæt i et tekstil univers, og de 34 deltagende designere har selvsagt grebet opgaven vidt forskelligt an.

Tekstiler og møbler hænger sammen som kjoler og danskesko, skriver formanden Mia Lagerman i forordet i årets katalog til Snedkernes Efterårsudstilling. Årets udstilling hedder Tekstilt - Møbler med afsæt i et tekstil univers, og de 34 deltagende designere har selvsagt grebet opgaven vidt forskelligt an. Fra de mere koncept-agtige og fabulerende tolkninger til møbler og koncepter, der kunne sættes i produktion uden at tilpasse så meget som en milimeter. BO BEDRE har her udvalgt det, der efter vores mening, er årets højdepunkter, men udstillingen er åben til og med 14. december, så tag selv derud og se hvilke kjoler og danskesko, der ville passe bedst til dig, hvis du skulle tage en swingom på dansegulvet. Du kan også se alle værkerne på se-design.dk

Udstillingen holder åbent alle dage fra klokken 11-18, og der er gratis adgang. Sted: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Daneskiold-Samsøes Allé 51, Holmen, 1434 København K.