©

Reolsystem inspireret af 50'ernes fjernsynsapparater

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads. Anders Huus har designet et reolsystem, som giver utallige opbevaringsmuligheder.

Med fokus på at skabe en personlig opbevaringsmulighed, har Anders Huus designet ”Teve”, der bliver produceret af Wiinberg. Teve er et reolsystem, som består af tre forskellige moduler, som hver især har en fordybning i toppen, hvilket gør det muligt at stable dem som byggeklodser. Med Teve er det kun fantasien der sætter grænser.

Teves formsprog er inspireret af 50'ernes fjernsynsapparater. Teve har en smuk silhuet med runde, afstemte former. Reolsystemet er fremstillet i eg og valnød, og hvert modul er derfor unikt. Teve kan udføres i natur olieret eg, hvid olieret eg, sortbejdset eg, røget eg eller valnød.

Modulerne behøver ikke at integreres i et reolsystem, men kan også stå enkeltvis. Teve kan i den sammenhæng anvendes som sofa- eller sidebord. Det kan også bruges som natbord, eller som afsætningsbord i entreen. Hvis ønsket er at anvende bordene enkeltvis, som de naturligvis bestilles uden fordybninger.

Reolsystemet har en kraftfuld fremtoning samtidig med, at det fremstår enkelt og afstemt. Teve har et harmonisk helhedsindtryk, og er en smuk nyfortolkning af den klassiske reol. Desuden gør Teve det muligt at designe et reolsystem med et personligt udtryk.

Pris fra 4.800 kr.