©

Relancering af CH825

I anledning af 100-året for Wegner er CH825-skænken netop sat i produktion igen.

I anledning af 100-året for Wegner, relancerer Carl Hansen & Søn CH825-skænken formgivet af Hans J. Wegner i 1958. Skænken har en avanceret konstruktion, et stilrent og elegant design, og et eksklusivt udtryk. Skænken er baseret på Wegners originaltegninger, og er et perfekt eksempel på Wegners detaljeorienterede tilgang til håndværk og design. Udtrykket er enkelt og klassisk.

Oprindeligt var CH825 fremstillet i palisander og teak, men er i dag erstattet af træsorterne valnød og eg. Der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Skænken passer ind i mange forskellige miljøer, og kan i høj grad tilføje lidt ekstra æstetik til rummet og dets omgivelser. Skænken er en designklassiker, og på trods af de mange år på bagen, er CH825 i trit med tiden.

Skænken fås i eg eller valnød med front af jalousilåger. Skænken fås med runde ben af massivt egetræ eller valnød samt bøjleben af rustfrit stål. Skænken måler 200 cm (længde) x 80,8 cm (højde) x 49 cm (dybde).

Indtil nu har skænken været et eftertragtet møbel på auktioner, men fra september kan skænken købes i butikkerne. Vejlende udsalgspris starter fra 45.970 kr.