Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pynt op til påske med Royal Copenhagens nyeste kollektion

Royal Copenhagens nyeste påskekollektion er en hyldest til foråret og den lyse tid. På påskebordet hører de traditionelle påskeæg sig til.

I 2005 kunne Royal Copenhagen for første gang præsentere en påskekollektion. En kollektion, som omfattede 5 forskellige æg til ophæng. Hvert æg var smukt dekoreret af velkendte forårsblomster fra den danske natur.

Påskeæg med danske forårsbebudere

Mange påskeæg med sommerfugle, blomster og fugle er siden kommet til. Med nænsomme strøg og smukke farver er der år efter år, blevet skabt virkelighedstro dekorationer på de hvide porcelænsæg. Alle motiver repræsenterer foråret og påsken – hvad enten det er vintergækken, forårets første blomst, eller blåmejsen, som er kendt for sin opmuntrende forårssang.

Påskeæggene blev hurtigt en succesfuld og efterspurgt varer, og er derfor blevet en tilbagevendende tradition. I 2015 kunne Royal Copenhagens så fejre påskekollektionens 10-års jubilæum – En ung jubilar blandt de mange gamle.

Påskekollektionen er stærkt inspireret af det håndmalede og eksklusive Flora Danica stel fra 1790 - som ligeledes er dekoreret med botaniske tegninger af danske blomster og planter.

Royal Copenhagen – påskeæggene til glæde og gavn

I dag er den årlige påskekollektion et højdepunkt for mange samlere og Royal Copenhagen-fans. Heldigvis bliver sløret løftet og spændingen udløst, allerede i de tidlige, kolde vintermåneder – en glædelig overraskelse lige i tide til påsken. Og i år har Royal Copenhagen gjort det igen – en påskesucces.

Årets påskekollektion består blandt andet af 6 små påskeæg, der er dekoreret med danske blomster, bær og sommerfugle. I kollektionen vil du også finde et lidt større æg, som er flot pyntet med en blålilla Iris - perfekt til ophæng.

To forskellige bonbonniere, eller gåseæg, er også en del af årets kollektion. Den stående bonbonniere, pyntet med en flot lyserød akeleje, fungerer perfekt som urtepotteskjuler. Den liggende bonbonniere, dekoreret med geranium, kan derimod gemme på lækre og delikate hemmeligheder, og må anses for at være den perfekte værtindegave til påskefrokosten.

Det er først rigtig forår og påske, når Royal Copenhagen kommer på bordet.

Få overblik og se den samlede kollektion her.

Relaterede Artikler