Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tricia Guild

Tricia Guild grundlagde i 1970 firmaet Designers Guild i London. Igennem de sidste 35 år har firmaet opnået en stor international anerkendelse og firmaets produkter har fået ry for at være nogle af de mest innovative.

200508_tricia_armar_sofa.jpg

© bobedre.dk

Designers Guilds produkter omfatter mange forskellige produkter, som firmaet selv omtaler som lifestyle products. Det er fortrinsvis møbler, tapeter, forskellige badeværelses- og sengeudstyr samt tæpper og andre accesories, der er Designers Guilds varemærker.

Designers Guild forsøger at forene kreativitet og innovation med en høj kvalitet, der skal kendetegne alt fra produkt til firmaets service.

Designers Guild Group har over 200 ansatte og har kontorer i London, Paris og München. Hovedkontoret er London, hvor firmaet har en stor forretning med tilhørende showroom.

På hovedkontoret udfører Tricia Guild sin funktion som chef, og her iagttager hun løbende tilblivelsen af nye produkter, både kunst, keramik eller accesories. Derudover holder hun løbende øje med nye interessante designere og sørger for at opretholde den store kreativitet og dynamik i firmaet.

Tricia Guild har høstet flere internationale udmærkelser for sine bedrifter i designverdenen og ligeledes en titel som Doctor of Technology ved Loughborough University. Oven i alle sine opgaver har hun også fået tid til at forfatte bøger om sit interessefelt, indtil videre 11 stk.

Se mere på www.designersguild.com

Foto – www.designersguild.com

Relaterede Artikler