Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

To brødre og en designudstilling

BO BEDRE har interviewet Erwan Bouroullec i forbindelse med den akutelle udstilling af brødrenes arbejde for Vitra hos Paustian.

De to franske designbrødre Ronan og Erwan Bouroullec (1971 og 1976) begyndte at arbejde sammen i 1997. I dag har de slået deres navn fast som en af de mest respekterede og succesfulde designduoer i verden. Bouroullec-brødrene arbejder i dag sammen med mange forskellige møbel- og tekstilproducenter - Vitra, Magis, Kvadrat, Hay, Cappellini for bare at nævne nogle. De har modtaget et utal af designpriser gennem årene, ligesom deres møbler er at finde i de permanente samlinger på blandt andet MOMA og Centre Georges Pompidou. BO BEDRE fik en snak med Erwan Bouroullec om blandt andet han og Ronans arbejdsmetoder og hans syn på Skandinavisk design. Mødet fandt sted hos Paustian i anledning af den store udstilling, der viser duoens arbejder for Vitra gennem 15 år. Udstillingen åbnede i forbindelse med 3 Days of Design i København og kan ses frem til 10. juni 2014.

Håndplukket til dig