Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sebastian Wrong

Engelske Sebastian Wrong har gennem sin uddannelse specialiseret sig i tredimensionel kunst, hvilket han som designer bruger til at lege med effekter og materialer.

Sebastian Wrong portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Sebastian Wrong
Dato: 1971-
Uddannelse: designer fra Norwich School of Art, 1993

Sebastian Wrong er en driftig designer, der udover sit eget firma Drove Ltd, også er en af grundlæggerne af det succesfulde Established & Sons, der har samarbejdet med flere eftertragtede designere Jasper Morrison, Bouroullec brødrene og Jaime Hayon, designere, der ligesom Sebastian Wrong formår at forny formsproget.

Sebastian Wrongs design kobler funktion og form på overraskende og raffinerede måder ved at manipulere hverdagsobjekter, så de fremstår i et nyt og anderledes lys, som spejlet Convex, der tager bakspejlets velkendte form og i bogstaveligste forstand vender den på hovedet og forstørrer den i al sin enkelthed.

De rene linjer går igen i Spun lampen, der i 2004 sikrede ham Red Dot Award. Sebastian Wrong design trækker på klassiske modernistisk design, som han giver sit eget drilagtige twist, der forener det klassiske med det finurlige.

Håndplukket til dig