Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sebastian Wrong

Den engelske designer Sebastian Wrong udfordrer opfattelsen af form og funktion.

200705_9designere_16201_full.jpg

© bobedre.dk

Sebatian Wrong er født i 1971 i London og studerede kunst ved Norwich School og tog sin afgangseksamen i 1993. Han specialiserede sig i tredimensional kunst og var særlig optaget af, hvordan man kan manipulere med materialet, formen og funktionen.

Sebastian Wrong har i dag sit eget firma og er desuden en af partnerne i Established & Sons. Hans første produkt for sit eget firma Drove var lampen Spun, der produceres af Flos. Lampen blev lanceret i 2001, og Spun er allerede udråbt til at blive en klassiker. For Established & Sons har Sebastian Wrong bl.a. designet et spejl inspireret af bakspejlet fra en bil. Ved at forstørre et hverdagsobjekt og sætte det ind i et indretningsmiljø tilfører Sebastian Wrong ironi til en absolut humørforladt genstand. Samtidig er der også her tale om en manipulering af genstandens form og funktion. Design har brug for både humor og overraskelser.

Relaterede Artikler