Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rodolfo Dordoni

Rodolfo Dordoni forener klassisk italiensk design med en rå minimalisme til et tidløst, eksklusivt udtryk, en opskrift der har gjort milaneseren til en af de mest anerkendte, italienske designere.

Rodolfo Dordoni portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Rodolfo Dordoni
Dato: 1954-
Uddannelse: Arkitekt fra Politecnico di Milano, 1979

Ligesom sine landsmænd Antonio Citterio, Piero Lissoni og Ferruccio Laviani har Rodolfo Dordoni en baggrund som arkitekt fra Milanos Polytekniske Universitet, men det har ikke forhindret nogen af dem i at blive regnet blandt de fornemmeste, italienske formgivere.

Rodolfo Dordoni er ikke en designer, der jager tidens trends i forsøget på at skabe det næste ”it”-design, i stedet søger han mod et mere langtidsholdbart udtryk med sin stringente, enkle stil, som har sikret ham anerkendte samarbejdspartnere som Cappellini, Minotti og Flos.

Rodolfi Dordoni er især kendt for sine eksklusive sofaer senest han rockstjerne-kollektion for Minotti, der illustrerer hans stramme og rå stil i kombinationen af metal og læder, der giver et luksuriøst men samtidig let udtryk.

Uanset emnet er hans design raffineret og enkelt med en fin balance mellem det moderne og klassiske.

Relaterede Artikler