Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Morten Voss

Morten Voss er manden, der introducerede betonbordet til danskerne, og den autodidakte designer er da heller ikke bleg for at bryde med traditionerne for at skabe unikke designløsninger.

Morten Voss portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Morten Voss
Dato: 1964-
Uddannelse:

En designer, der opererer ud fra begreber som dadaistisk minimalistisk er ikke så nem at sætte i bås, og Morten Voss’ utraditionelle stil har vakt lige dele forargelse og begejstring, siden han slog igennem med betonbordet FlightDeck i 1994.

Den smedeuddannede Morten Voss lader sig ikke begrænse af traditionerne, men søger i stedet nye måder at kombinere kendte former og materialer til overraskende design med attitude.

Siden han åbnede sin tegnestue Voss Co. Living i 1996 har hans ukonventionelle tilgang resulteret i design, der skiller sig ud, som Sharpei-sofaen for Eilersen eller Daytona loungestolen, der som andre af Morten Voss’ design rummer referencer af både navn og form til flyindustrien.

Udover møbeldesign er Morten Voss også involveret i indretningen af 65 luksuslejligheder i en nedlagt medicinalvirksomhed på Halmtorvet i København.

Relaterede Artikler