Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Martino Zanotta

Martino Zanotta har formået at få familiefirmaet Zanotta usvækket ind i det nye årtusind ved at fortsætte firmaets succesformel, kombinationen af kvalitet og nytænkning.

Martino Zanotta portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Martino Zanotta
Født:
Uddannelse:

Det var Martino Zanottas far, der for over 40 år siden satte den første sækkestol i produktion, der blev en kæmpe succes for den italienske møbelfabrikant.

Siden er Zanotta blevet en de vægtigste møbelproducenter i verden med sit sikre blik for, hvordan morgendagens design kommer til at se ud. Gennem årene har Zanotta stået bag en række ikoniske design som Reale bordet af Carlo Mollino eller traktortaburetten af Achille Castiglioni, og det avantgardistiske udtryk var i mange år Zanottas varemærke.

Med Martino Zanottas overtagelse i 1996 er firmaet gået tilbage til tidligere tiders fokus på polstrede møbler med en årlig lancering af stole og sofaer, der kombinerer kvalitet med moderne, enkelt design med kant.

Zanotta har bevaret sin position som trendsætter gennem sit samarbejde med en stjerneparade af de mest innovative og interessante moderne designere som Arik Levy, Alfredo Häberli, Ross Lovegrove og Louise Campbell.

Håndplukket til dig