Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Jean-Marie Massaud

Intet er tilsyneladende for stort eller for småt at give sig i kast med for den franske designer Jean-Marie Massaud, der både har designet et fodboldstadium og badeværelsesarmaturer.

Jean-Marie Massaud portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Jean-Marie Massaud
Dato: 1966-
Uddannelse: industriel designer fra École Nationale Superieur de Creation Industrielle, 1990

I 2008 designede Jean-Marie Massaud luftskibet Manned Cloud, som sit bud på et flyvende hotel, og det flyvende hvallignende skib illustrer på fin vis Jean-Marie Massuads evne til finde magien i designet.

Hans design stråler af vitalitet og innovation, hvor han eksperimenterer med materialer, teknikker og udtryk, som den organiske korallignende siddemøbel Truffle.

Jean-Marie Massuads design spreder både glæde og skønhed, samtidig med at formålet for det enkelte objekt ikke overskygges af æstetiske hensyn. Hans funktionelle, optimistiske design er blandt andet kommet til udtryk hos Cassina, Porro og danske Hans Grohe.

Jean-Marie Massaud har allerede modtaget en lang række hædersbevisninger heriblandt 2006 IF Product Forum Prize (2006), Designer of the Year i ELLE DECO (2005), Nombre d’Or (Salon du Meuble i Paris, 1999), FORM Prize (1996), Grand Prix de la Presse Internationale et de la Critique du Meuble Contemporain i 1996.

Relaterede Artikler