Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Jaime Hayón

Jaime Hayon er en fremadstormende, spansk designer, hvis legende, ekstravagante stil på rekordtid har sendt ham til tops i den internationale designverden.

Jamie Hayón portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Jaime Hayon
Dato: 1974-
Uddannelse: Industriel designer fra European Institute of Design

Første møde med designbranchen var på det Benetton-ejede kommunikations- og designbureau Fabrica, hvor han hurtigt steg i graderne. I 2005 slog Jaime Hayon dog dørene op til sit eget studie, hvor hans fantasifulde design, kunstinstallationer og indretningsopgaver tiltrak sig opmærksomhed, og siden har han slået sine folder i samarbejde med firmaer som Established & Sons, Baccarat og Fabergé.

Jaime Hayons design er et overflødighedshorn af farver og barokke organiske former, hvor det klassiske blandes med det moderne med en forfriskende dristighed, der har skaffet ham fans verden over, som hans karetlignende lænestol i rødt læder for Bd Barcelona Design. Han er blevet kåret til Breakthrough Creator af Wallpaper, Best Installation af Icon Magazine og Designer of the Year 2010 af Maison et Objet.

Relaterede Artikler