Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hans Sandgren Jakobsen

Møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen indrømmer det gerne, han har også fordomme om møbler i fyrretræ:

200611_hans_sandgren_01.jpg

© bobedre.dk

-De er lidt støvede og sommerhusagtige, og de skal ofte løse lavstatusproblemer med opbevaring, fx i kældre, siger designeren, der har arbejdet otte år for designer Nanna Ditzel. 43-årige Hans Sandgren Jakobsen interesserer sig for fyrretræ, fordi den midtjyske møbelproducent Astralis i foråret bad ham give sit bud på moderne møbler af fyrretræ.

Disse tidssvarende træmøbler er lige nu på vej til butikkerne. Serien består af et reolsystem, en seng og taburetter.

  • Min idé har været at kombinere fyrretræ med andre materialer, bl.a. rustfrit stål, og jeg håber, det kan være med til at give møblerne et nyt image, siger designeren.

Reolsystemet er et af Hans Sandgren Jakobsens bud på moderne fyrretræsmøbler for den jyske producent Astralis. Her har han bl.a. bejdset træet mørkt. Pris fra 3800 kroner.

Andre produkter: Lampen Helium for Lightyears. Stolen Pingo for Frederica Furniture, og taburetten “Den bevægelige”, som er fra Werner.

Relaterede Artikler