Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design By Us

Bag Design By Us står Rasmus Larsson sammen med sin far, sin svigermor, hendes bror og et hold af designere, men hvis man deraf tror, at der er tale om et støvet familieforetagende med traditioner på hylden, må man tro om igen.

Design By Us portræt

© bobedre.dk

Fulde navn: Rasmus Larsson
Dato: Uddannet fra Danmarks Designskole 1999

Design By Us blev grundlagt i 1999 og fik hurtigt luft under vingerne med sit humoristiske og innovative design.

Designteamet har som andre af deres kolleger ikke søgt tilbage mod den klassiske minimalistiske stil fra dansk designs guldalder. Som lampen Papillon, der sikrede Design By Us sit gennembrud, illustrerer, er det derimod det kulørte og det spøgefulde, der er i højsædet.

Design By Us tager tidligere tendenser under kærlig behandling og giver dem et moderne tvist, hvilket resulterer i design, der udfordrer og vækker opsigt, som bordet Fucking Rokoko eller den anderledes kandelaber Aracnophobia.

Designet er således ikke for sarte sjæle, men henvender sig til et mere ekspressivt segment, der med lampen Shades By Us kan udfolde deres egen kreativitet og designe sin egen lampe på firmaets hjemmeside.

Det er ikke kun herhjemme, at Design by Us har haft medvind, magasiner som Wallpaper og Elle Decor har udtrykt deres begejstring for det danske design og i 2006 kårede The Times Magazine Design By Us til at være blandt de ti mest succesfulde designfirmaer i verden.

Derudover har firmaet også opnået at få sin egen udstilling på Dansk Design Center under overskriften ”Love it or Hate it” i 2008.

Relaterede Artikler