©

Nordisk designnyhed

Roon & Rahn har skabt designløsninger, som har fokus på bæredygtighed samt at forene form og funktion.

Med udgangspunkt i hverdagens udfordringer i indretningen, har den aarhusianske designduo Roon & Rahn skabt en række designløsninger, som ikke alene har fokus på bæredygtighed, men også på at forene form og funktion.

Roon & Rahn er bestående af Nicki van Roon og René Hansen, som sammen designer og bygger prototyper. De to designere har et særligt øje for industriel- og grafiskdesign, hvilket i høj grad kommer til udtryk i deres designløsninger. Roon & Rahn har eksisteret siden april 2014, men trods designdouens unge alder, har de allerede vundet adskillige priser for deres innovative og kreative designløsninger.

Roon & Rahn's produkter har alle et særligt nordisk udtryk. Der er fokus på bæredygtighed, gode materialer, håndværket samt æstetik. Det hele skal gå op i en højere enhed.

I ”Rank”-serien ses et simpelt formsprog, dog en stærk visuel identiet. Rank er en fusion mellem det rå industrielle udtryk fra 60’ernes Holland samt en forkærlighed for de skandinaviske skoves råvarer. Serien består af både spisebord, sofabord, spisebordsstol, bænk og taburet.

Vejledende priser:
Spisebord (180 x 90 cm) 12.000 kr.
Sofabord (120 x 80 cm) 4.000 kr.
Bænk (100 x 30) 2.500 kr.
Taburet 1.600 kr.