Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Milano: Back to the fifties

Spine

© bobedre.dk

Spine Designet af SPACE Copenhagen for Fredericia Furniture. Maskulin møbelserie skabt til toprestauranten NOMA i København. Nu er serien kommet i produktion, så alle kan få en flis af verdens bedste restaurant hjem i stuen.

Diatom

© bobedre.dk

Diatom Designet af WertelOberfell for Materialise. Naturlige former blandes med matematik udtrykt i epoxy - resultatet er stemningsfuldt.

Mills

© bobedre.dk

Mills Designet af Rodolfo Dordoni for Minotti. Delikat og dynamisk med klar reference til 50’er-design.

Ginger

© bobedre.dk

Ginger Designet af Roberto Lazzeroni for Poltrona Frau. Stol og bord i maskulint sadellæder, som lugter langt væk af 1960’erne og eksklusivt herreværelse.

Fortuna

© bobedre.dk

Fortuna Designet af Claudio Bellini for Natuzzi. Kommode i enkelt og tidløst design. Linjerne, der markerer skuffer og låger giver møblet grafisk styrke.

Nub Chair

© bobedre.dk

Nub Chair Designet af Patricia Urquiola for Andreu World. Fornemmer man en lille hilsen til Hans J. Wegners Påfuglestol bag det gode spanske snedkerhåndværk?

Duii

© bobedre.dk

Duii Designet af Diesel Creative Team for Diesel Foscarini. Inspireret af Anders Ands nevøer, Rip, Rap og Rup, med dens umiddelbare appel og store andefod. Fås som både bord- og gulvlampe.

Lampe de Marseille

© bobedre.dk

Lampe de Marseille Designet af Le Corbusier for Cassina Lighting. Lampen er oprindeligt skabt til Unite d’ Habitation i Marseille, som var et af Le Corbusiers første arkitekturprojekter.

Guscio

© bobedre.dk

Guscio Designet af Antonio Citterio for Flexform. Formfuldendte former i tilbagelænet stil med typisk Citterio-enkelhed.

Tufty-Too

© bobedre.dk

Tufty-Too Designet af Patricia Urquiola for B&B Italia. En klassiker er kommet i helt ny forklædning og lækre farver.

Chouchin

© bobedre.dk

Chouchin Designet af Ionna Vautrin for Foscarini. Smukke glaslamper, inspireret af japanske papirlygter.

Arnaud

© bobedre.dk

Arnaud Designet af Arnaud Lapierre for Ligne Roset. Minimalistisk bordlampe med indbygget hylde og bakke.

Piani

© bobedre.dk

Piani Designet af Ronan og Erwan Bouroullec for Flos. Lille bordlampe med to flader, hvor den nederste kan bruges som bakke. Fås i både træ og plast.

Fan Chair Indigo

© bobedre.dk

Fan Chair Indigo Designet af Tom Dixon for eget brand. Moderne, volumiøst bud på den klassiske Windsor Chair.

Ghiaccio

© bobedre.dk

Ghiaccio Designet af Piero Lissoni for Porro. Lav og bred loungestol med blødt betrukket sæde.

Manzù

© bobedre.dk

Manzù Designet af Pio Manzù for Alias. Relancering af en lænestol skabt af en af de største italienske bildesignere i 1960’erne.

Relaterede Artikler