Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Milano 2010: Borde

The Dark Side of The Moon

© bobedre.dk

The Dark Side of The Moon Piero Lissonis bord for GlasItalia henviser til pladecoveret til Pink Floyds legendariske album fra 1973 af samme navn, hvor lyset brydes i et prisme og forvandles til farver.

Penny

© bobedre.dk

Penny er et finurligt lille sidebord designet af danske Busk + Hertzog. Bordet er nemt at passe ind, og de asymetriske ben giver bordet sin helt egen personlighed. GlobeZero4.

Mirror Table

© bobedre.dk

Mirror Table består af en ramme med et spejl, hvori et halvt bord bliver helt. Det skaber både en poetisk illusion og et praktisk møbel til entreen. Svenske Front står bag designet for Porro.

Qui Pro Quo

© bobedre.dk

Qui Pro Quo er en tre i en-løsning. Bordet er designet af Gino Carollo for Bonaldo. Hullerne i bordpladen bevirker, at de kan bruges hver for sig eller stables til ét bord.

Tre

© bobedre.dk

Tre er en serie med tre, små borde designet af Jonas Trampedach for Arco. Bordene kan bruges enkeltvis eller hver for sig.

Chokolat

© bobedre.dk

Chokolat er en række små borde, der har forskellige former og nuancer. Bordene kan med fordel sættes sammen og danne harmoniske og organiske former. Bordpladerne er fremstillet i marmor med ben i stål. Produceres af Natuzzi.

Duffy

© bobedre.dk

Duffy er designet af Mario Mazzer for italienske Bonaldo. Det praktiske og skulp-turelle sidebord er fremstillet af et komposit-materiale, der gør det let, men stærkt.

Relaterede Artikler