©

Langt væk fra Normen

De blev kåret til årets designere ved Design Awards 2014 - og dette med rette. For Norm Achitects kan simpelthen noget, som ingen andre kan.

Som designinteresseret kan man ikke undgå at have stiftet bekendtskab med Norm Architects. For Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn har siden deres opstart i 2008 forbløffet og forundret med både arkitektur og design.

Måske kender du ikke navnet, men vi tør godt garantere, at du vil nikke genkendende, når du ser de utallige skønne designs, som de to københavnske herrer har stået bag. Fra Milk-lamper fra &tradition til en længere række af Menus nye, smukke kollektion for Norm Architects at tage hverdagssituationer, vende dem på hovedet og servere dem til et publikum, der gang på gang bliver bjergtaget af designet.

Derfor var det selvfølgelig også fuldt fortjent, at Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fik den ærefulde pris som Årets Designere ved Design Awards 2014. Der - som en sjov lille sidebemærkning - blev afholdt i &traditions showroom på Papirøen, der er designet af… nemlig - Norm Architects.

Klik her for at se et udvalg af de skønne Norm Architects-produkter hos Designfund.dk