©

Komfortabel og multifunktionel puf

EILERSEN har netop udvidet deres produktfamilie med Wheel.

EILERSEN har netop lanceret “Wheel”. Wheel er en rund, solid og lækker puf. Inspirationen til puffen er kommet fra kollektionen af polstrerede sofaer. Det er ingen tilfældighed, at puffen blev rund, da den refererer til EILERSENs logo. Puffen er desuden en naturlig udvidelse af designvirksomhedens velkendte sofaunivers, hvor der tages udgangspunkt i det fine håndværk og i det håndsyede betræk. Wheel er ingen undtagelse.

Wheel har mange funktioner. Den er komfortabel at sidde på, og den indbyder i høj grad til afslapning. Wheel kan desuden anvendes som bord til skønne bøger eller en fin serveringsbakke. Foruden dette vil puffen være ideel til afsætning i et påklædningsværelse. Mulighederne er mange.

Udtrykket er voluminøst, klassisk og luksuriøst. Wheel kan polstres med tekstiler fra EILERSENs egen kollektion, fra Gabriel og Kvadrat samt i læder.

Wheel kommer i tre størrelser, og har en diameter på 80 cm til 4.725 kr., 100 cm til 5.678 kr., eller 120 cm til 6.870 kr. Alle priser er vejlende.