Inviter en ven på museum

Tag på Museum, og betal kun for den ene billet.

Det danske sommerland er fuld af spændende kulturoplevelser, som bare venter på, at du kommer forbi. Og nu er der endnu en grund til at sætte kryds i kalenderen og drage mod nye kulturoplevelser: Sammen med 8 af landets førende museer giver BO BEDRE dig mulighed for at tage en ven eller et familiemedlem gratis med på museum hele juli og august.

Prisen og info står på billetterne, som følger med det nye nummer BO BEDRE, men du kan også læse om alle udstillingerne nedenfor.

Kay Bojesen

Udstilling om den danske sølvsmed og designer, der så leg som en vigtig del af livet, og som stod bag den elskede træabe. Men Kay Bojesen har skabt meget andet, bl.a. bestik og møbler, man kan opleve på udstillingen.

Ordrupgaard

Oplev Ordrupgaards faste samling af dansk og fransk kunst samt Finn Juhls hus. Gå også en tur i den omkringliggende park, hvor du finder samtidskunst.

Trapholt - Børge Mogensen

En tour de force gennem designikonet Børge Mogensens produktive liv, der bl.a. viser, hvordan han satte mennesket i centrum i sine design. Derudover kan man besøge Arne Jacobsens Kubeflex-sommerhus.

Museum Jorn

Danmarks måske mest berømte kunstner, Asger Jorn, ville være fyldt 100 i år, og det fejres med en udstilling af værker fra mere end 80 kunstnere, som var en del af Jorns verden - bl.a. Pollock, Goya, Miro og Kandinsky.

Hans J. Wegner

Hans J. Wegner er en af de største danske møbeldesignere gennem tiderne. Gå på opdagelse i den hidtil største særudstilling om Wegner. Der er mulighed for at komme helt tæt på og sidde i udvalgte møbler.

Hundertwasser

Den østrigske kunstner Friedensreich Hundertwasser var en pioner inden for bæredygtig arkitektur, økologi og urban gardening. Udstillingen viser denne meget aktuelle side af kunstneren og sætter den i samspil med hans farverige malerier, grafik, design og livsstil.

Hans J. wegner

Hans J. Wegner voksede op i Tønder, og det var her, han blev udlært som snedker. I 100-året for Wegner vises “Hans J. Wegner. Et Nordisk designikon fra Tønder”, der bl.a. har fokus på Wegners livslange tilknytning til sin fødeby.

Tatoo

Tatoveringer var engang for sømænd og bisser, men er i dag allemandseje. Oplev udviklingen fra de vilde dage i Nyhavn til i dag, hvor tatoveringer er kunst.