Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gubi raffinerer de mest elegante designs

Forårets showstoppere fra Gubi er endnu mere lounge-lækre end set tidligere. Blandt andet forfines samarbejdet med GamFratesi, og en svensk skønhed fra 1949 relanceres

Restaurant-stole, der vil gøre dit hjem udsøgt

© Gubi

Gubi har sat sit præg på det danske designunivers i årevis, og det er en særligt sofistikeret pakkeløsning, virksomheden medbringer til Stockholm Furniture Fair, der finder sted fra d. 7-11. februar 2017.

Gubi præsenterer blandt andet Masculo Chair og Lounge Chair i firebenede udgaver med metalstel og polstrede sæder.

Stolene blev designet til restauranten Copenhague i Paris, men fungerer også perfekt i private hjem, hvor man har brug for lidt ekstra elegance.

GamFratesis insekt i nye udgaver

© Gubi

Samarbejdet med det prisvindende og raffinerede team fra GamFratesi sætter især sit præg på kollektionerne, der præsenteres på Gubis stand.
Beetle Chair og Bar Chair præsenteres i nye versioner, denne gang med plasticskal i stedet for betrukken, hvilket giver en lettere og mere prisvenlig stol uden dog på nogen måde at afvige fra siddekomforten.

Beetle Chair og Bar Chair fås nu i 7 forskellige farver, mørk pink, ny beige, sød pink, grøn, blågrå, hvid og sort, og Gubi tilbyder oven i købet en mulighed for at udskifte skallen, hvis man på et tidspunkt har brug for en anden farve i interiøret.

Slank svensk skønhed fra 1949

© Gubi

På Stockholm Furniture Fair relanceres også den klassiske sofa Modern Line Collection tegnet af den svenske pionér Greta M. Grossman i 1949. Siddedybden er reduceret, og benene er nu højere, hvilket giver et mere moderne look.

Relaterede Artikler