©

Glossy Gold Lyngbyvase

I samarbejde med Magasin lancerer Lyngby Porcelæn en eksklusiv Lyngbyvase i Golden Edition.

Porcelænsfabrikken Danmark, i folkemunde kendt som Lyngby Porcelæn, blev etableret i 1936 i Kgs. Lyngby. Med fokus på at forene form og funktion, blev den karakteristiske Lyngbyvase født i 1940'erne. Lyngbyvasen var, og er, et særkende for Lyngby Porcelæn, og er et af tidens mest ikoniske designprodukter.

Lyngbyvasen er kendetegnet ved de karakteristiske riller og den rene form. Den hvide porcelænsvase har en særlig historie, en stærk tradition samt et tidsløst design.

Som en hyldest til historien og vasens popularitet, lancerer Lyngby Porcelæn i samarbejde med Magasin den ikoniske, cylindriske vase i en eksklusiv Golden Edition. Den eksklusive og forgyldte vase er spraymalet i hånden med samme håndværkskvalitet, som kendetegner de øvrige Lyngbyvaser. Golden Edition går hånd i hånd med tidens metalliske tendenser.

Lyngbyvasen i glossy gold kan kun købes i Magasin og på magasin.dk. Vasen findes desuden i et begrænset antal. Golden Edition måler 20 cm. og er prissat til 999 kr. (vejledende pris).