Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Guide: Sådan finder du værtindegaven til sommerens fester

Sommeren byder på mange festlige lejligheder. Her er det god skik at medbringe en gave til værtinden. Vi giver dig 10 bud på, hvordan du finder den helt rigtige.

DET SIKRE VALG

© Bloomingville

En blomst falder altid i god jord som værtindegave og er dermed det sikre valg. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, så find en fin krukke eller vase og forær blomsten deri.

LAV EN VÆRKTØJSKASSE

© House Doctor

Er din værtinde til gør-det-selv projekter? Find en gammel værktøjskasse og fyld den med alle de redskaber og tilbehør, hun har brug for, når hun nyder sin hobby. En personlig og betænksom gave. Værktøjskasse, 299 kr., House Doctor

GIV ET GAVEKORT

Er værtinden en af dine nære veninder? Forær hende et gavekort til en oplevelse sammen. Måske du kunne invitere på picnic i det dejlige sommervejr.

HJEMMEBAG

© Marie P

En anden dejlig gave er hjemmebag. Forær værtinden hjemmebag fra din favoritopskrift. Det kunne være Macarons, fyldte chokolader eller en mandelkage.

Hvis du mangler inspiration til opskrifterne, så find dit næste dessertprojekt her.

GAVE MED OVERRASKELSE

Køb fine små opbevaringskrukke og fyld dem med en overraskelse. Det kunne være chokolade eller andet sødt.

STATEMENT BILLEDER

© Bloomingville

Giv dig god tid til at finde statement billeder, der har en tekst, som passer til værtindens personlighed. På den måde vil hun tænke på dig, hver gang hun ser billedet.

HJEMMETLAVET SAFT

© Nordal

Det er saft-sæson. Lav hjemmelavet sagt og find en flot beholder og forær det som gave. Husk et lille mærkat, hvorpå man kan se, hvornår den er lavet og hvilken saft det er. Et godt bud på en dejlig sommersaft er iste.

PLANTEOPHÆNG

Er du selv vild med gør-det-selv projekter? Hop med på trenden om planteophæng og flet dit eget til værtinden. Det er faktisk ikke helt så svært, som det ser ud.

Find en guide her.

SENT PÅ DEN?

Du sidder i bilen på vej til festen og det går op for dig.. Du har glemt værtindegaven. Fortvivl ikke, du kan stadig nå det. Pluk fine blomster i vejkanten og forær værtinden. På denne årstid kan du finde mange skønne blomster.

INDPAKNING

Alle bliver glade for en gode, hvor man har taget sig god til og gjort noget ud af det. Hvis du vælger at købe en gave, så find fint gavepapir og tilbehør og pak den ind derhjemme for et helt personligt udtryk.

Relaterede Artikler