Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

16 gode gaveidéer til mors dag

Mors dag nærmer sig - har du styr på, hvad hun skal ha'? Ellers finder du inspiration her.

Gode gaveidéer til mors dag

Søndag d. 9. maj 2021 er det mors dag, og det betyder gerne, at der skal findes en gave.

Hvis du gerne vil finde på noget andet end blomster og chokolade, men det kniber lidt med at komme på en knivskarp idé, så har vi fundet nogle ting, som mor (formentlig) vil elske.

Karmameju tørbørste til ansigtet

© Karmameju

Selvforkælelse

Giv din mor denne tørbørste til ansigtet fra Karmameju, som stimulerer blodcirkulationen og bindevævet, samt eksfolierer huden i ansigtet og på halsen. Lidt selvforkælelse, der udglatter fine linjer og rynker.

Den bløde og skånsomme tørbørste ligger til 299 kr. Du kan finde den her.

Vase fra Anna Von Lipa

© Anna Von Lipa

En smuk og unik vase

Du kan også forære din mor en pæn vase til de blomster, som hun modtager fremover. Det danske brand Anna Von Lipa har lavet denne smukke vase, som er mundblæst og derfor unik.

Den findes i 3 farver gul, grøn og rosa. Du finder vasen her.

Applicata the circle collection af Amanda Lilholt

© Applicata

Giv hende solen

Den danske designer Amanda Lilholt har lavet en kollektion for Applicata, der er inspireret af naturen og af solen. Hendes design er lavet af massiv messing og kommer i de fineste æsker, der kan gemmes og bruges til opbevaring.

749 kr. for lysestagen og 799 kr. for vasen, der også fungerer som lysestage. Du finder Circle Collection her.

WAY towels

© WAY

Bæredygtigt badehåndklæde

Tre danskere står bag Way, et nyt badehåndklæde produceret af genbrugt og økologisk bomuld, der leveres i en indpakning produceret af 100% certificeret økologisk bomuld, der fremadrettet kan benyttes som en mindre taske til fugtigt badetøj eller håndklædet, da den er imprægneret med naturligt majsvoks.

Badehåndklædet kommer i 3 farver og prisen er 900 kr. Du kan finde badehåndklædet her.

Cirrus No.2 Steamer – Lyserød

© The Steamery

Farvel til strygejernet

Strygejernets tid er forbi, efter damperne er blevet så små og fikse, at de er til at have i almindelige hjem. The Steamery laver de ultimativt bedste af slagsen og denne fine lyserøde udgave er den perfekte gave. Du kan også få den i mange andre skønne farver her. Den ligger til 900 kr.

Muuto, Kink vase

© Muuto

En smuk vase

En lidt anderledes og større blomstervase, som er 26,3 cm høj. Den er lavet af pigmenteret porcelæn. Vasen findes også i hvid og koster 1.295 kr. Den er smuk både med og uden blomster.

Du kan købe vasen her.

Limited edition Steltonkande

Stelton og BO BEDRE har i samarbejde lavet denne limited edition af Arne Jacobsens kande i anledning af BO BEDREs 60 års jubilæum.
Kanden er fra Cylinda-Line serien fra Stelton, og har et enkelt og tidløst design, som egner sig til både hverdag og fest.

Når du bestiller kanden til din mor får hun 6 nr. af BO BEDRE med. Find tilbuddet her.

Lakrids by Bülow

© Lakrids by Bülow

Lidt til den søde tand

Er din mor vild med kombinationen af lakrids og chokolade? Så giv din mor noget lækkert fra Lakrids by Bülows LOVE-kollektion. Her kan du få lakrids med hvid chokolade og jordbær eller saltet lakrids med karamelliseret dulcechokolade med solbærnoter.

Du kan købe lækkerierne lige her.

Stolbjerg Copenhagen

© Stolbjerg Copenhagen

Speciallavet nøglering

Stolbjerg Copenhagen laver lækre ting i læder og op til mors dag har de designet disse fine nøgleringe med 'MOR' stemplet på. En fin lille kærlighedserklæring.

Du kan få nøgleringen i mange farver og selv vælge, hvilken farve skriften skal være. Nøgleringen ligger til 249 kr. og du kan finde den her.

Klint håndcreme

© Klint

Håndcreme fra Klint Care

Håndsprit har sat sine spor, måske også på din mors hænder. Så en dejlig håndcreme er oplagt at give som gave. Klint Cares etiketter er beriget med smuk kunst lavet af unge kvindelige kunstner og flasken er fyldt med en creme med vitaminer, mineraler og omegafedtsyrer.

Som en lille ekstra ting kan man genbruge æsken, som cremen kommer i, til at sætte i en ramme. Den kan bare foldes ud, og så kan man tilkøbe rammer, der passer i målene.

Du kan læse mere om de kunstneriske håndcreme her. Prisen på cremen er 165 kr.

kantnordic saga puder

© Kantnordic

Puder der pynter

En ny flot pude kan hurtigt pifte soveværelset eller sofaen op. Giv din mor en pude i lækkert design og flotte farver, her fra danske Kantnordic.

Du kan finde et udvalg af deres puder her.

Yonobi cup

© Yonobi

En god kop

Keramik er én af tidens helt store trends, og det er moderne at mixe og matche sit stel og service på kryds og tværs. En fin kop som mor kan drikke en god kop kaffe eller the af, er en lille luksus, og hun vil tænke på dig, hver gang hun nyder sin varme drik.

Blue and white splatter mug er designet af den engelske kunstner Anna Jones og koster 375 kr. Du kan finde den lige her.

Flowerpot fra HAY

© HAY

Planter bringer glæde på mors dag

Blomster bringer altid stor glæde på mors dag, men desværre holder de ikke så længe. Derfor kan du forære din mor en smuk plante i en potte, som den her fra HAY. Her vil glæden kunne vare lidt længere, hvis din mor vel og mærke har grønne fingre.

Potten findes i mange farver og størrelser. Prisen på potterne variere alt efter størrelsen og starter fra 99 kr. Du kan finde potten her.

George Jensen Damask

© George Jensen Damask

Pænt sengetøj

På mors dag kan du også forære din mor et blødt og pænt sengetøj, som er vævet i 100% egyptisk, kæmmet bomuld. Sengetøjet findes i flere farver og har et smukt prikket mønster.

Northern Light sengetøj fra George Jensen Damask ligger fra 1500 kr. - 1650 kr. for et sæt. Du kan finde sengetøjet her.

Maria Black

© Maria Black

Smykker til mors dag

Giv din mor en smuk halskæde som denne fra Maria Black. Halskæden her er enkel og tidløs, og derfor et smykke din mor kan have i lang tid. Kæden er 65 cm lang og har en justerbar glidekugle, som gør det nemt at ændre længden.

Halskæden er lavet i forgyldt sterlingsølv og ligger til 700 kr. Du kan købe halskæden her.

© Ellos

Budgetvenlig gave

En lidt mere budgetvenlig gave, som du kan give til din mor, er de populære snoede stearinlys. Du kan enten selv lave dem eller købe dem fra blandt andet Ellos.

Her får du to lys til 79 kr. og der er rigtig mange farver at vælge imellem. Du kan købe dem her.