©

Foldbold i koskind

Hvis du mangler en sjov gave, og samtidig vil hjælpe nogle af verdens fattigste børn, er den dekorative fodbold fra Balls For Kids måske en idé.

Børn i Afrikas fattigste slumkvarterer har sandt at sige ikke mange fornøjelser i hverdagen. Men en af dem kan være fodbold - hvis man altså har en bold at spille med. Mange steder er børnene og deres forældre nemlig så fattige, at selv en fodbold er en uoverkommelig økonomisk byrde.

Derfor har Balls For Kids iværksat et projekt, der skal skaffe flere bolde til børnene. Balls For Kids er den danske underafdeling af den internationale organisation Alive & Kicking, som arbejder på at skaffe fodbolde og starte fodboldprojekter op for børn og unge i de fattigste bydele i Zambi, Ghana og Kenya. Organisationen står bag uddannelse af trænere og oprettelse af fodboldkluber for de fattigste og mest udsatte børn - herunder handicappede, som er en gruppe, der især mangler tilbud til i disse lande.

Ved at købe en bold fra Balls For Kids, donerer du samtidig en fodbold til børnene i et slumområde i et af de tre lande, hvor Alive & Kicking er repræsenteret. Alle boldene er håndsyet i koskind på Alive & Kickings systuer, der beskæftiger 120 socialt udsatte eller handicappede medarbejdere.

Boldene fås i fire udgaver og koster fra 550 kr. og kan købes hos ballsforkids.dk eller fair-shop.dk.