Familieforøgelse hos Kay Bojesen

Den verdenskendte abe fra Kay Bojesen har fået endnu en storebror. Hvis du endnu ikke har fået hilst på mellem aben, kan du se den her.

Kay Bojesens verdenskendte træabe så første gang dagens lys i 1951. Dengang var aben tiltænkt som knagedesign til en børnemøbeludstilling. I dag er aben et internationalt designikon, og mere end 300.000 aber leger sig i dag gennem livet i hjem hele verden over.

Den store kærlighed til den lille træabe, har fået Kay Bojesen Denmark til at udvide abeflokken, og har dermed lanceret aben i en ny mellemstørrelse på 28 cm. Ligesom resten af abeflokken, er mellem aben udført i teak og limba af bedste kvalitet. Aben er forarbejdet i hånden på et dansk trædrejeri. Fremstillingen af en abe er en kompliceret og tidskrævende proces - til gengæld sikres abens overlevelse i generationer.

Aben er kendt for sine insisterende, runde øjne og for sin lille, runde krop. Lige siden den første abe så dagens lys, var det vigtigt for Kay Bojesen, at munden smilede. Som designer havde Kay Bojesen en særlig evne til at give træ liv og glimt i øjet, og derfor er aben i dag elsket af både børn og voksne. Aben er en humoristisk og klassisk følgesvend.

Abeflokken består nu af lillebror på 20 cm, mellem aben på 28 cm, samt storebror på 60 cm.

Mellem aben har en vejledende pris på 2.995,95 kr.