©

Få en uventet gastronomisk oplevelse

I Københavns Lufthavn er et socialt eksperiment skudt i gang, hvor rejsende bliver udfordret til at dele en tre-retters menu med en fremmed.

Fra. d. 19. august til d. 14. september kan rejsende i Københavns Lufthavn få en uventet gastronomisk og social oplevelse, hvor pop-up restauranten HALLO HELLO sætter fokus på at skabe en ekstraordinær madoplevelse.

Mere end hver anden rejser alene, når de rejser. Dette åbner i høj grad en mulighed for at give de rejsende en unik oplevelse som de kan dele med en fremmed. Ideen er, at to fremmede rejsende skal dele en spektakulær tre-retters menu komponeret af kokkene fra I'm a KOMBO Lasse Askov og Bo Lindegaard.

Der vil være en kød- og fiskemenu at vælge mellem. Hver menu har fokus på årstidens råvarer, og tilbyder desuden nyskabende elementer og mange smagsoverraskelser. Menuen består af tre mindre retter: en forret, en hovedret og en dessert. Desserten gives med i en goodiebag, som kan tages med om bord på flyet og deles med sidemanden. HALLO HELLO lover en unik madoplevelser af særlig social karakter. En menu koster 250 kr., og alle drikkevarer koster 50 kr.

Ønsket med eksperimentet er at få fremmede til at interagere med hinanden. Der skal skabes dialog og en mere løssluppen stemning, som forhåbentlig bæres med om bord på flyet. Kokke-duoen mener, at en fælles spiseoplevelse vil muliggøre dette. Gennem smag, fantasi og dialog, håber de at kunne ændre de rejsendes verdensbillede for en kort stund.

HALLO HELLO er indrettet som et åbent koncept i et afgrænset område i terminal 2.