© bobedre.dk

En urealiseret favorit

Det er stramt, enkelt og i uovertruffen kontakt med naturen.

Der ligger et par stykker af urealiserede projekter i tegnebords skuffen. Se med her på en af vores klare favoritter...

På en skøn grund, i første række ned til Lyngby sø, har vi tegnet dette unikke hus til et par og deres teenagebørn.

© bobedre.dk

Vi har taget udgangspunkt i den skrånende grund og bygget arkitekturen op omkring forbundne og åbne rum i forskudte planer, der hver især har en unik orientering mod søen.

© bobedre.dk
© bobedre.dk

Fra villavejen bevæger man sig ned af en smal indkørsel og lige ind i køkkenet, der er husets samlingspunkt.

© bobedre.dk

Fra køkkenet er der både kig til søen og kontakt til stuerne i forskellige etager.

I Spisestuen er der fri adgang til haven når de store panorama glasdøre skydes til side. I stuen på 1.sal kan man se længere ud over søen. Fra tagterrassen er man blandt trækronerne og har kun himmelen over sig.

© bobedre.dk

Teenageafdelingen ligger øverst oppe med egen udvendig trappe og altan.

Alle de store vandrette vinduesbånd i huset kan skydes til siden og skjules bag hinanden, så der opstår uhindrede kig og adgang til naturen.

© bobedre.dk

Stueplan

© bobedre.dk

1.sal

© bobedre.dk

Længdesnit

Denne blog skrives og redigeres af arkitektparret Eva Kristine Brørup og Stefan Valbæk. Deres fælles arkitektvirksomhed, har især specialiseret sig i private boliger, men tilbyder arkitekt rådgivning inden for alle skalatrin og funktioner. Besøg Valbæk Brørup Arkitekter på www.vba.dk.