©

Elegant og praktisk nyhed

Med fokus på materialets ærlige udtryk, bæredygtighed samt et minimalistisk formsprog, har designvirksomheden Nur skabt BAENK.

“BAENK” er seneste skud på stammen fra designvirksomheden Nur. Designeren bag Nur, Maja Bøgh Vindbjerg, arbejder ud fra nordiske traditioner, hvor der er fokus på materialets ærlige udtryk, bæredygtighed samt en minimalistisk tilgang til formsproget. Dette kommer i høj grad til udtryk i BAENK.

BAENK er en utraditionel og mulifunktionel bænk, som har et enkelt, minimalistisk og ærligt formsprog. Bænken er fremstillet i amerikansk ask, hvor der er fokus på træets unikke årer, der bringer naturen indenfor og som giver hver bænk et særpræget udtryk.

Maja Bøgn Vindbjerg har sans for detaljen, hvorfor BAENK ikke blot er en siddeplads, men rummer flere muligheder end som så. På bænken er der tilføjet en hylde på hver side; den ene hylde har en lille fordybning, som kan anvendes til opbevaring af nøgler, magasiner eller andre ting. Den anden hylde har et hul, hvori paraplyer eller en potteplante kan placeres. Disse unikke elementer gør, at bænken kan anvendes i alle hjemmets rum.

BAENK fås i tre forskellige nuancer: lys natur, grå og mørkebrun, hvor hver farvenuance fremhæver træets unikke årer på hver sin måde. Der hersker ingen tvivl om, at BAENK har et moderne og stilrent udtryk, og at dens nordiske formsprog vil tilføje lidt ekstra til hjemmet.

BAENK er endnu ikke prissat.