©

Designvirksomhed åbner flagshipstore i København

Den anerkendte designvirksomhed Gubi markerer begyndelsen på noget nyt, ved at åbne flagshipstore i centrum af København.

Den danske designvirksomhed Gubi blev grundlagt i 1967, og allerede fra starten af har virksomheden haft fokus på produktudvikling samt design. Gubi har opnået stor anerkendelse; nationalt såvel som international. Designvirksomheden har en særlig æstetisk sans, og har gennem tiden samlet et omfattende portefølje af designere, der omfavner en bred vifte af stilarter.

I slutningen af november åbner Gubi flagshipstore i centrum af København. Åbningen skal markere begyndelsen på noget helt nyt for designvirksomheden.

Jacob Gubi fortæller om visionerne med den nye flagshipstore: "Vi er ved at skrive et nyt kapitel i Gubi historiebøgerne. Vi har en ung og dynamisk, men alligevel erfaren organisation, på plads. Vores brand har desuden nået et modenhedsniveau og historie, som vi kan bygge videre på. Vi ønsker at skabe en arkitektonisk, dynamisk og inspirerende destination - et visuelt og sanseligt univers, der afspejler vores brand.”

Butikken vil blive lokaliseret på Møntergade i indre København.