©

Designklassiker i blødere udgave

Søborg-stolen af Børge Mogensen bliver nu relanceret i en ny og blødere udgave.

En ægte designklassiker bliver nu relanceret i en ny og blødere udgave. Der henvises naturligvis til Søborg-stolen af Børge Mogensen. Stolen blev designet i 1950, og allerede dengang havde Børge Mogensen fokus på at skabe en fleksibel stol, som tog afsæt i solidt håndværk og moderne produktionsteknologi. Nu bliver Søborg-stolen relanceret med en sæbepolstring i tekstil eller læder.

At få tingene til at gå op i en højere enhed, har altid været et særkende i samarbejdet mellem Fredericia Furniture og Børge Mogensen. I dag får Fredericia Furniture fortsat anerkendelse for det noble træarbejde og fine polstringsarbejde, hvilket den nye udgave af Søborg-stolen er et levende bevist på.

Søborg-stolen har et organisk og solidt udtryk. Stolen er fremstillet i formspændt krydsfiner, der med sin perfektion og håndværksmæssige kvalitet, fremstår enkel og ren. Stolens funktion og siddekomfort er i top, og den brede sædeflade giver god plads i stolen. Søborg-stolens sæde, ryg og stel fås i flere forskellige malene nuancer og kan kombineres efter eget valg. Stolen fås også i komplet eg.

Stolen vandt iøvrigt i kategorien årets comeback til Design Awards 2014.

Søborg-stolen koster fra 3.811 kr. (vejledende).

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. BO BEDRE garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer.