Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Designklassiker i blødere udgave

Søborg-stolen af Børge Mogensen bliver nu relanceret i en ny og blødere udgave.

En ægte designklassiker bliver nu relanceret i en ny og blødere udgave. Der henvises naturligvis til Søborg-stolen af Børge Mogensen. Stolen blev designet i 1950, og allerede dengang havde Børge Mogensen fokus på at skabe en fleksibel stol, som tog afsæt i solidt håndværk og moderne produktionsteknologi. Nu bliver Søborg-stolen relanceret med en sæbepolstring i tekstil eller læder.

At få tingene til at gå op i en højere enhed, har altid været et særkende i samarbejdet mellem Fredericia Furniture og Børge Mogensen. I dag får Fredericia Furniture fortsat anerkendelse for det noble træarbejde og fine polstringsarbejde, hvilket den nye udgave af Søborg-stolen er et levende bevist på.

Søborg-stolen har et organisk og solidt udtryk. Stolen er fremstillet i formspændt krydsfiner, der med sin perfektion og håndværksmæssige kvalitet, fremstår enkel og ren. Stolens funktion og siddekomfort er i top, og den brede sædeflade giver god plads i stolen. Søborg-stolens sæde, ryg og stel fås i flere forskellige malene nuancer og kan kombineres efter eget valg. Stolen fås også i komplet eg.

Stolen vandt iøvrigt i kategorien årets comeback til Design Awards 2014.

Søborg-stolen koster fra 3.811 kr. (vejledende).

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. BO BEDRE garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer.

Relaterede Artikler