Design Favoritter 2023: Udemøbler - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 7

RIB Loungestol fra Anker Denmark

Anker Denmark har igennem lang tid arbejdet på at designe en havemøbelserie, der kunne matche danskernes forventning og krav til design. Med en udtalt skelen til dansk designs guldalder er de endelig nået i mål med blandt andet en loungestol, som i sit udtryk er enkelt og materialer er holdbare. Over tid vil den varme kerneteak få en smuk patineret sølvgrå nuance.

Læs mere om produktet her

2 / 7

Choice fra Cane-line

Welling/Ludvik har skabt en udendørsstol for Cane-line, som får indendørs og udendørs indretning til at smelte sammen. Det geniale greb gemmer sig i hyndernes udformning, som ikke blot lægges ovenpå skallen, men derimod dækker hele konstruktionen, så indehaveren ender med en fuldpolstret havestol. En sjældenhed. Desuden er resten af designet lige så gennemtænkt: Fra det 98% genanvendte materiale i skallerne til rillerne, sikrer god ventilation og benene der kan ændres fra spisebordsstol til barstol.

Læs mere om produktet her

3 / 7

Skagen Living bænk fra Imerco

Bertil Stam har designet denne stringente, langtidsholdbare sofa til dit uderum for Imercos brand Skagen Living. Den er skåret helt ind til benet – et kendetegn ved det prisvindende arkitekt design. De simple linjer i stellet og rillerne i sæde og ryg, som sikrer ventilation og at vand kan glide af, gør sofaen til et moderne musthave i haven.

Læs mere om produktet her

4 / 7

M20 Teglgård havestol fra FDB Møbler

Skulle vi liste vores ultimative ønsker til en havestol, ville stabelbar og hurtigtørrende stå øverst. Og det er lige netop, hvad Salto og Sigsgaards M20 Teglgård havestol for FDB Møbler er. Desuden er designet et lækkert take på stål til udendørs brug – her dresset op med cool snoretræk i forskellige farver.

Læs mere om produktet her

5 / 7

Hive fra Cane-line

Foersom & Hiort-Lorenzen har skabt Hive hængestolen for Cane-line med inspiration fra bikubernes geometriske form, som giver en ekstra dimension til hængestolens ellers oplagte ovale form. Derudover er stolen skabt i Cane-lines innovative Weave-flet, som kan holde til at stå ude og gør det eftertragtede flet-look nemmere at have med at gøre som haveejer. Skulle du som indehaver ønske at omdanne Hive fra at være hængende til stående gøres det nemt med det tilhørende stel. Smart!

Læs mere om produktet her

6 / 7

NOHR loungestol fra ILVA

ILVAs Nohr loungestol er skabt til både at være en del af indretningen inde som ude. Den organiske form, der giver mindelser om 70'ernes skalmøbler er et nyt take på de populære fletmøbler, der længe har været i høj kurs. Det er sjældent vi ser noget, som er helt nyt i udtrykket, men Nohr er helt sin egen.

Læs mere om produktet her

7 / 7

Cobana Lounge sofa fra SACKit

Det er ikke til at se det, men SACKits 'Cobana Lounge Sofa' er skabt til at stå udenfor i al slags vejr, selvom den er en polstret og elegant sofa, der ser ud som om den er skabt til kun at kunne stå indenfor i sikkerhed. Men udseendet bedrager! Den er både vejrbestandig, let i vægt og nem at rykke rundt på, og så scorer betrækket endda topkarakter på lysægthedsskalaen – stoffet holder altså sin farve i solen.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER