© B&O

B&O laver stor lyd i skønt design

Det helt nye BeoLab14 kan tilpasses enhver smag ...

Det nye surround system fra Bang & Olufsen hedder BeoLab14, og med dette system har man formået at forene udsøgt lydkvalitet og ikke mindst dekadent design. Med mere end 2000 ingeniør timer og 500 design timer i rygsækken har Struer virksomheden udviklet et unikt system som tillader ejeren at tilpasse systemet efter smag og indretning.

Med de stærke ’loudspeakers’ og den 6-kernede subwoofer, eller ”The Tower of Power” som dens designere kalder den, giver BeoLab en fantastisk lydoplevelse i både små og store rum. Kombinationen af skælsættende teknologi og gennemtænkte linjer gør dette system til en fryd for øjet og for ørerne.

De mange timer i støbeskeen har betydet en helt unik lydoplevelse, men det har også givet plads til at det enkelte system kan selv-designes så det passer ind i ethvert rum. Systemet kan blandt andet kombineres og bygges på baggrund af 6 forskellige farver og 4 ophæng/standere, så højtalerne kan placeres i loftet, på væggen, på bordet eller på gulvet. Det er sjældent man kan sige det om surround systemer, men det nye BeoLab14 vil stilmæssigt, i stort set alle tilfælde, være en positiv addition til det lyd-elskende hjem.

Klik her for at læse mere om det nye BeoLab14.

© B&O