7 elegante og dekorative vaser til boligen

Buketter kan gøre underværker i hjemmet, men ingen buket uden vase. Vi har samlet nogle vaser, som skaber stemning hele året.

Nordstjerne organizer i messing

© Nordstjerne

Nordstjerneorganizer

Udført i 100% messing er Nordstjernes Organizer til dig, der har et ømt punkt for metaller. Vaserne får med tiden en naturlig patina, hvilket betyder, at de ændrer udtryk og får mere personlighed med tiden.

Vejledende pris: 1.499 kr.

Fritz Hansen Objects-vase

© Livingshop

Fritz Hansen Objects-vase

Vasen fra Fritz Hansen er en yderst eftertragtet vase i Objects-serien. Designeren Jaime Hayón mikser i kollektionen for Fritz Hansen sin spanske baggrund med Fritz Hansens nordiske udtryk. Vasens er udført i mundblæst røgfarvet glas med en base i ubehandlet cedertræ.

Vejledende pris: 899 kr.

Alvar Aalto-vase

© Scandinavian Design Center

Alvar Aalto-vase

Vasen fra littala har en lang historie bag sig. Alvar Aalto designede vasen i 1936 og er siden hen blevet en sand designklassiker. Behøver man at sige mere? Vasen kommer i mange farver og størrelser, og er den perfekte værtindegave.

Vejledende pris: 979 kr.

Holmegaard Cocoon-gulvvase

© Holmegaard

Holmegaard Cocoon-gulvvase

Når ”less is more”. Ingen ornamenter til at forstyrre vasens sande natur. Den store, mundblæste gulvvase på 45 cm giver dig uanede anvendelsesmuligheder. Cocoon-vasenfås i i tre forskellige størrelser.

Vejledende pris: 1.795 kr.

FLOWER VASE no. 23 i farven Indigo

© Kaiku

Flower Vase no. 23

No. 23 fra Ro Collection er den perfekte tulipanvase. Designeren, Nina Erichsen, har lavet vasen i kraftigt mundblæst glas på sit glasværksted på Bornholm. Det transparente glas og den mørkbetonede indigoblå farve gør vasen til noget helt særligt.

Vejledende pris: 1.000 kr.

Mama vase i blankt poleret, rustfrit stål

© Georg Jensen

Mama vase i rustfrit stål

Vasen har en slank skikkelse og fyldig fremtoning. Ilse Crawford designede vasen i 2012 hvor den straks blev et af de populære nye medlemmer i Georg Jensens produktfamilie.

Vejledende pris: 2.599 kr.

Åkandevase

© Bering

Bering Åkandevase

Åkandevasen fra Bering har en form, der får en til at studse, fordi den er bred og lav. Denne formgivning betyder imidlertid, at Åkandevasen er meget velegnet til store blomsterbuketter.

Relaterede Artikler