Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 Days of Design i København: Gå ikke glip af disse events

København d. 26 - 28. maj. Det er hér du skal slå til, hvis du vil tættere på tidens topdesignere og have en opgradering på boligtrends. Vi har plukket tre særligt interessante events ud her - skynd dig med tilmeldingen!

© DAC, Louis Poulsen m.fl.

3 events - kun for BO BEDREs læsere - tilmeld dig NU

Tre dage, hvor København sitrer af lige præcis dét, som får BO BEDRE's redaktion til at rykke kontormiljøet ud på gaderne. Alt det nyeste indenfor design og boligtrends.

Begivenheden 3 Days of Design ruller sig ud d. 26-28. maj, og BO BEDRE er med som mediepartner. Programmet ligger klar på 3daysofdesign.dk.

1. Bliv tryllebundet af manden bag Louis Poulsens lampe Patera

Lørdag d. 28. maj kl. 12 hos Louis Poulsen, Gammel Strand 28, mød manden bag lampen Patera -d en talentfulde designer Øivind Slaatto.

Patera er på kort tid blevet en nyklassiker, og Slaatto kan noget med ord, og vi tør godt love dig, at du bliver tryllebundet, når han fortæller om sin tilgang til design.

20 læsere har mulighed for at deltage. Først til mølle på patera@bobedre.dk

2. Kun for BO BEDREs læsere: Design-arrangement på den schweiziske ambassade i Danmark

Den schweiziske ambassade i Danmark har en af landets bedste adresser - og udsigter. På Richelieus Alle 14 i Hellerup residerer ambassadør Benedikt Weschler i et smukt palæ med en moderne spektakulær tilbygning af arkitekt Roland Meier.
I forbindelse med 3 Days of Design vil den verdenskendte designer Alfredo Häberli kurature en udstilling i ambassadens rum med møbler og design fra blandt andre Vitra.

Tilmeld dig sær-arrangementet her

Som noget særligt kan en gruppe af BO BEDREs læsere få mulighed for at overvære en designtalk med topnavne fra designverdenen fredag d. 27. maj kl. 15-18. Det er foredrag, som ikke er åbent for offentligheden.

Tilmelding skal ske straks på swiss@bobedre.dk

3. 20 læsere kan opleve Københavns pt smukkeste lejlighed

Dette er en enestående mulighed for at opleve en af Københavns smukkeste lejligheder på Nikolaj Plads 9 - og endda i en kunstnerisk spændende udgave. Billedkunstneren Pernille Egeskov har i samarbejde med Dinesen, Fritz Hansen og Georg Jensen Damask skabt udstillingen og totalinstallationen Hjem.

20 BO BEDRE-læsere inviteres fredag d. 27. maj kl. 16 til en rundvisning af kunstneren selv.

Først til mølle-tilmelding på dinesen@bobedre.dk

Relaterede Artikler