Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 Days of Design: BO BEDRE anbefaler 7 begivenheder

Oplev Danmarks vigtigste designevent – i år er det større end nogensinde.

Større end nogensinde

3 Days of Design har udviklet sig til at blive Danmarks vigtigste designevent – i år større end nogensinde.

Programmet er fyldt med spændende udstillinger, talks og nye showrooms. Tjek 3daysofdesign.dk, hvor hele programmet er klart.

Herunder blot en brøkdel af de mange begivenheder, der finder sted i København fra 23. til 25. maj.

© Menu – The Audo

Nyt designmekka

Menu byder velkommen til deres nye showroom og hovedkvarter i The Audo, Nordhavn.

The Audo er et helt nyt koncept-space i Nordhavn, som favner et boutique residence med 10 hotelværelser, restaurant, café, materiale-bibliotek og en butik. Her vil Menu vise deres kollektion af nye møbler, lamper og accessories.

Arkitekter i verdenstoppen

De verdenskendte arkitekter Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler fra Danmark og Schweiz er gået sammen om at skabe en stedsspecifik installation i den schweiziske ambassades unikke have ved vandet i Hellerup.

Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler deltager også i et talk-program, som kan opleves på ambassaden under 3daysofdesign – se hele programmet på openembassy.dk. Den schweiziske ambassade afholder også i samarbejde med Vitra og Paustian en konkurrence, hvor de besøgende kan vinde en af de eftertragtede Eames Fiberglass Chairs produceret af Vitra.

Deltag i konkurrencen på Den Schweiziske Ambassade og hos Paustian. Der bliver udloddet i alt seks Eames Fiberglass Chairs.

Bæredygtigt

Wehlers har bæredygtigt design som udgangspunkt, hvor cirkulær økonomi er en stor del af deres designmæssige tilgang.

Under 3daysofdesign vil man kunne opleve deres nye stol ”RUM” (Re-Used Materials) lavet eksklusivt af plast fra havet og genanvendt stål.

TAKT nyt dansk designbrand

© TAKT

Grønt design

TAKT er et nyt bæredygtigt designbrand med rødder i Danmark. Oplev firmaets første kollektion, der er designet af danske Thomas Bentzen, engelske PearsonLloyd og finske Rasmus Palmgren.

Bar Basso på Østerbro

Normann Copenhagen holder 20 års jubilæum med ny udstilling og en nat med Bar Basso – den legendariske designbar i Milano. Normann Copenhagen inviterer deres gæster til en aften, hvor Bar Bassos ejer Maurizio Stocchetto står bag baren i firmaets showroom.

Under 3daysofdesign vil man desuden præsentere en ny, spændende udstilling og firmaets nye home accessories.

Hvor går design hen?

Statens Kunstfond vil afholde tre talks i en serie om nye tendenser indenfor design under titlen Something Lifelike.

Serien er kurateret af den danske designer og filosof Jens Martin Skibsted og fokuserer på branchens bevægelse væk fra masseproduktion.

Japan i København

Under 3daysofdesign vil der være flere eksempler på samspillet mellem dansk og japansk design.

Et eksempel er Karimoku og Norm Architects. Karimoku, Japans største producent af møbler i træ, har slået sig sammen med Norm Architects og de japanske studier Keji Ashizawa og Torafu Architects.

Sammen laver de en udstilling af deres co-designed produktlinje Karimoku Case Study, der omfatter møbler med referencer til både japanske og skandinaviske designtraditioner.

Relaterede Artikler