Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 Days of Design: Åbningsreception og VIP-event hos Carl Hansen & Søn

I forbindelse med 3 Days of Design inviterer Carl Hansen & Søn til unikke behind-the-scenes oplevelser.

3 Days of Design har over de seneste par år udviklet sig til årets største design-event og mange af de store designvirksomheder slår dørene op og inviterer til spændende events og arrangementer.
Carl Hansen & Søn blev grundlagt i 1908 og er i dag en af Danmarks ældste og førende designvirksomheder. Med en stolt og traditionsrig historie er Carl Hansen & Søn verdens største producent af møbler designet af Hans J. Wegner. Men udover den stærke repræsentation af Wegner har de også møbelhåndværk af andre store arkitekter og formgivere som Frits Henningsen, Kaare Klint, Mogens Koch, Poul Kjærholm og Ole Wanscher.

Oplev ægte håndværk i Bredgade

Den 26 maj er du inviteret til åbningsreception i deres nye butik i Bredgade – en gade som med tiden er blevet et sandt mekka for dansk design. Fordelt på tre adresser i Bredgade kan du nu finde Carl Hansen & Søn, så der er nok at se og opleve!

Fra kl. 16 til 19 vil du kunne komme helt tæt på, når en erfaren fletter fra værkstedet demonstrerer, hvordan en klassisk Wegner-stol bliver til.

Og hvis du tager på rundtur i deres smukke faciliteter, vil du møde mange spændende nyheder. Er du fan af Poul Kjærholm, vil du glædes over gensynet med en ikonisk bordserie, som igen er vakt til live.

Men Kjærholm er ikke den eneste! Bordserien får selskab af nyheder af Ejner Larsens og Aksel Bender Madsen, Naja Utzon Popov, Hans J. Wegner og østrigske EOOS.

Eksklusivt VIP-event for BO BEDREs læsere

Lørdag den 28 maj fra kl. 11-14 inviterer Carl Hansen & Søn i samarbejde med BO BEDRE magasinets læsere til en ganske særlig begivenhed.

I disse timer vil Carl Hansen & Søn sætte fokus på ægte dansk håndværk. I butikken Bredgade 21 vil en af virksomhedens dygtige flettere demonstrere, hvordan den nye CH22 bliver flettet.

I butikken og værkstedet Bredgade 18 vil en anden fletter vise, hvordan den ikoniske Faaborgstol, designet af Kaare Klint, bliver til.

Under begge arrangementer vil der serveres lækre forfriskninger.

Læs mere om VIP-eventet her.

Carl Hansen & Søn

18, 21 & 23 Bredgade

1260 København K

Læs mere om Carl Hansen & Søn og 3 Days of Design her.

Relaterede Artikler