Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Indretning af midlertidig bolig

Lejligheden skal indrettes til 3 voksne, hvoraf kun 1 bliver boende i længere tid. Hvordan får man det til at gå op i en højere enhed?

Hej

Jeg har brug for lidt inspiration til indretning af denne lejlighed, hvor der skal være plads til 3 voksne. En ung mand på 20 år, ung kvinde på 22 og undertegnede.

De to unge mennesker er der midlertidigt da de er på vej videre... Håber på nogle gode forslag.

På forhånd tak
Annette

Kære Annette,

Jeg har tænkt så længe over denne at dine unge mennesker som nok er flyttet i mellemtiden. For hvad gør man og hvem skal kompromiserne gå mindst ud over?

Jeg læser det sådan at du skal blive boende alene, når de to unge er flyttet, så mit udgangspunkt er nok, at de eventuelle investeringer og ting, som gøres nu, skal være langtidsholdbare, så de ikke skal ændres siden hen..
Det mest logiske ville være at du får det mindste værelse,- lejlighedens soveværelse, så du er sikret lidt privatliv og ro. De to unge kan så bo i stuen, som samtidig er jeres fællesrum.

Det kan gøres ved at møblere uden sofa men med to divaner, som giver siddepladser i dagtimerne og sovepladser om natten. Deles de op med et skab eller høje reoler, får de to det lidt privat,- men ikke meget. Her er det at det midlertidige kommer ind i billedet.

Et fælles spisebord ved vinduet og en række lave reoler på den lange væg, som ikke skal fjernes når stuen en gang bliver din at indrette.

Bedste hilsener
Lone

© Lone Barslund – FØR OG EFTER

Relaterede Artikler