Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvordan tryller man et ekstra værelse frem i lejligheden?

Parret og deres tvillinger har indtil videre alle sovet i samme rum – nu skal det ændres!

Hej Lone,

Min kæreste og jeg er i den situation, at vi sparer op til at kunne bygge hus selv og forventer at kunne starte projektet om to år.

I mellemtiden har vi akut brug for at indrette os bedre i vores lejlighed, hvor vi skal kunne bo med vores tvillinger, der i dag er 20 måneder.

I dag har vi et soveværelse, hvor vi indtil videre har været alle fire og så en stor stue (oprindelig to), med både spisebord, arbejdsplads, legehjørne og sofakrog – altså mangler vi et værelse, da ungerne skal ud af soveværelset nu.

Jeg er snedker og vi har begge to hænderne skruet godt på, så vi er villige til at ændre på tingene, hvis du kan finde en fornuftig og prisvenlig løsning til os.

Hilsener Morten.

Kære Morten,

I mangler selvfølgelig et soveværelse til de to små, men jeg tror også at I voksne mangler muligheden for at kunne få lidt ro hver for sig uden at skulle gå i seng.

Jeg synes I skal overveje muligheden for at flytte køkkenet ind i soveværelset og indrette køkken med spiseplads her, indrette det gamle køkken til børnenes soveværelse og så genetablere den gamle opdeling i stuen, så I får jeres eget lille men fredelige soveværelse og endelig sofastue i den største af stuerne.

Her er der stadig plads til et mindre arbejdsbord og god gulvplads til børnenes leg.

Ved at skille spiseplads og sofahjørnet ad, får i netop en chance for at kunne dele jer op en gang imellem, så den ene får arbejdsro eller alene-tid, mens den anden er sammen med børnene i det andet rum.

De forbedringer I laver til jer selv, skal selvfølgelig være gangbare for en ny ejer / beboer, den dag I flytter, så det må ikke være hovsaløsninger men en reel, god ombygning, hvilket jeg er sikker på at I har helt styr på.

De bedste hilsener Lone

© Lone Barslund – NU

© Lone Barslund – EFTER

Relaterede Artikler