Farverige detaljer & fine funktioner

Der er tænkt over detaljerne i Jannie og Lars' nyrenoverede villalejlighed i Charlottenlund, hvor antikviteter, nyt design og farven lilla sætter stilen.

© Martin Dyrløv

Lys og funktionalitet stod højt på ønskesedlen hos Jannie og Lars, da de for to år siden begyndte at renovere deres nyerhvervede lejlighed på 135 m². Lejligheden, der ligger i Charlottenlund, er i to etager og har også 140 m² have. Lejligheden bestod af en masse små rum og havde både køkken og vådrum placeret, så hverken lysindfald eller plads blev udnyttet optimalt. Både Jannie og Lars sætter pris på ro og rene linjer - og funktionalitet med frække farvestrejf som rød og lilla.

  • Vi ville ikke gå på kompromis med noget, derfor har vi kælet for selv den mindste detalje. Vi tog i første omgang udgangspunkt i dagslyset, da rummenes placering skulle bestemmes, siger Jannie.

© Martin Dyrløv

Stuen er indrett et med sofabord fra DesignBrokers og reoler i valnøddefinér fra Cinal.

© Martin Dyrløv

Langs den ene langvæg i soveværelset er der et indbygget skuffesystem, som udnytter pladsen.

© Martin Dyrløv

Sengen er placeret op ad den gamle skorsten, som står midt i rummet. Fra sengen er der er kig til stjernerne gennem tagvinduerne.

© Martin Dyrløv

Det originale plankegulv med brædder i hele husets længde, leder blikket ind i spisestuen.

© Martin Dyrløv

Badeværelset er optimalt udnyttet med opbevaringsplads, baderumsmøbel bygget af Träteknik og fritstående vaskebassin fra Bad & Stil.

Relaterede Artikler