Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bo en hel del bedre

Tag med ind i et hjem, som er indrettet helt fra bunden. BO BEDRE overtog en buldrende tom lejlighed i det splinternye byggeri VM-husene i Ørestaden og har fyldt den med de møbler og ting, vi selv drømmer om at bo med lige nu.

© Andreas Mikkel Hansen

Panoramaudsigt over København
VM-husene, hvor M-huset ses til højre, er tegnet af Plot-arkitekterne Julien De Smedt og Bjarke Ingels. Der er 76 typer lejligheder i komplekset - alle med skæve vinkler, store vinduespartier og spændende rumfordelinger.

Det hører til sjældenhederne, at man får lov til at flytte ind i en splinterny lejlighed og indrette den fuldstændig fra bunden. Realistisk er det i al fald for de færreste. Så da BO BEDRE blev kontaktet af selskabet bag VM-husene i Ørestaden for at skabe en prøvelejlighed, var det et krav, at den indretning, vi ville præsentere publikum for, skulle være både realistisk og ramme tidens indretningstendenser lige nu.

BO BEDREs indretningsteam tog fat. Arkitekt Susse Fischer og boligstylist og journalist Liselotte Gais Kjeldsen assisteret af tekstildesigner Vibeke Rohland forestillede sig først, hvem der kunne bo i lejligheden. Valget faldt på et yngre akademikerpar med hund. Hun kunne være producent i den nye DRByen, og han ansat på universitetet.

© Andreas Mikkel Hansen

Det store køkken er indrettet som et rum til både hverdag og selskabelighed.

© Andreas Mikkel Hansen

Cocktail med citylook - En dry martini-cocktail er nærmest skabt til denne lejlighed.

© Andreas Mikkel Hansen

Hynderne fra tagterrassen er blevet anvendt til en hyggekrog indendørs.

© Andreas Mikkel Hansen

Der er 76 typer lejligheder i komplekset - alle med skæve vinkler, store vinduespartier og spændende rumfordelinger.

© Andreas Mikkel Hansen

Det hvide køkken er superminimalistisk med indbyggede hårde hvidevarer.

Relaterede Artikler