Sådan bliver det let at planlægge nyt til boligen

AnnonceSkal du lave nyt køkken, bad eller måske drømmer du om nye gulve? Det kan være svært at overskue store ændringer i boligen - her er genvejen til at finde den rigtige løsning for dig.

© Rais

Du kender det måske - du skal investere i noget nyt til dit hjem og søger rundt på nettet eller går fra butik til butik for at samle inspiration. Det kan være en tidskrævende process at blive klogere på alle de nyeste ting til boligen.

Nu bliver det lidt lettere - idényt.dk har nemlig samlet de smukkeste digitale kataloger ét sted, så du kan læne dig tilbage og undersøge, hvad der er den helt rigtige løsning for dig.

Du finder inspirationsuniverset på idényt.dk her.

© Designa

Køkken

Drømmer du om nyt køkken, men er i tvivl om, hvordan du griber projektet an? Køkkenet kan være et stort projekt at gå i gang med, men hvis du gør forarbejdet godt, kan du skabe det perfekte køkken, der passer netop til din stil og dine behov. Find inspiration i katalogerne, hvor du kan se køkkener i alle størrelser og stilarter. Så bliver det lidt lettere at finde ud af, hvordan drømmekøkkenet ser ud for dig.

Læs de nyeste kataloger her.

© Skovby

Møbler og indretning

Hvis du skal i gang med at lede efter nye møbler til boligen, er det en god idé først at tænke over, hvad dit praktiske behov er - hvor stor skal sofaen være, eller hvor mange mennesker du gerne vil have plads til rundt om spisebordet? Derefter skal du tænke over, hvilken stil du gerne vil have møblerne i. Hvis du gør dig de indledende tanker, er der større chance for, at du investerer i møbler, du vil blive glad for i mange år fremover.

Læs de nyeste kataloger her.

© Elfa Lumi

Garderobe

En garderobe kan være et stort projekt at kaste sig ud i, fordi der er mange beslutninger, der skal træffes. Hvilken størrelse er den rigtige? Hvilke farver og materialer er perfekte til skabslågerne? Hvordan skal skabet indrettes indvendigt med opbevaring? Få et overblik over de mange muligheder og find inspiration til hvilken stil, du skal vælge i de nyeste kataloger her.

© dansani

Nyt badeværelse

Badeværelset er ofte et dyrt rum at renovere eller opdatere. Derfor skal det helst gøres rigtigt første gang, og du gør derfor dig selv en tjeneste ved at lægge en samlet plan for hele rummet. Find inspiration i andres badeværelser i de smukke kataloger - så er du godt på vej mod drømmebadeværelset.

Få inspiration til at finde den helt rigtige løsning for dig i katalogerne her.

© Mosaikhjørnet

Fliser og klinker

Det er meget populært at opdatere boligen med smukke mosaikker og klinker på vægge, gulve og møbler. Det åbner nemlig et væld af muligheder for at personliggøre dit hjem i med unikke farvesammensætninger og geometriske mønstre. Overvejer du at kaste dig ud i et opdateringsprojekt i boligen? Så søg inspiration i de smukke kataloger først.

Læs de nyeste kataloger her.

© Pavillon Danmark

Udestuer og drivhuse

Du kan tage forskud på foråret og forlænge sommeren med en smuk havestue, orangeri eller drivhus. En oplagt mulighed for at udvide boligen med et ekstra uderum, og hvis du har grønne fingre, kan du give dig i kast med at dyrke dine egne grøntsager. I dag findes der mange smukke og moderne løsninger, så du let kan finde din egen favorit, der både opfylder dine krav til størrelse og design.

Læs de nyeste kataloger her.

© IBF

Terrasser

Nye fliser kan virkelig opdatere og forskønne terrassen eller indkørslen. Hvis du er i tvivl om, hvad der er af muligheder, så søg inspiration i de smukke kataloger, så du kan finde den løsning, der er den helt rigtige for dig.

Læs de nyeste kataloger her.

Relaterede Artikler