Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

I Christines verden

... regerer farven grå i alle sine smukke nuancer. For med den som rolig base folder hun sin æstetiske og feminine stil ud, hvor andre farver, for tiden lilla, agerer gæstestjerner.

© Tim Bjørn

Jeg elsker grå, så er det sagt. Grå er en fantastisk farve at arbejde med!

Ordene er Christine Callsens, indretter og indehaver af Callsen Interieur, som hun driver sammen med sin mand, Thomas Schei. Når hun arbejder, er det med en sikkerhed inden for farver og materialevalg. Hendes foretrukne palet tager udgangspunkt i farven taupe – en grå tone, der kan arte sig vidt forskelligt alt efter lys og tilbehør.

Nuancen er ikke kold, men ofte varmere end fx beige. Det giver mulighed for at changere over i en lilla farveskala, som efter Christine Callsens mening er lettere og kønnere at arbejde med under de nordiske himmelstrøg. Hendes eget hjem er et skoleeksempel på hendes stil, hvor det grå farvetema danner en rolig bund for den enkle og æstetiske indretning.

© Tim Bjørn

Den hyggelige stue er indrettet med italienske sofaer fra Meridiani i husets grundfarver, taupegrå og lilla. Den store vægreol var der, da familien flyttede ind, oprindeligt en tung og mørk palisandersag. Men det tog ikke Christine Callsen lang tid at male den blank hvid og sætte hylder i på ny – denne gang med nye afstande, der giver et mere luftigt udtryk. Den grå læderstol er fra La Fibule, ligesom sølvkisten.

© Tim Bjørn

Hellere få store møbler end for mange små, er ét af Christine Callsens indretningsmantraer. Sofabordet fra Green Square er også et stort et af slagsen. Det er bygget af to antikke paneler, som har fået højglanslak. Sølvlampen på kisten hedder K-tribe og er fra Flos.

© Tim Bjørn

Zeninspireret havegang med formklippede buske i krukker og sort bænk fra Skovshoved Møbelfabrik.

© Tim Bjørn

Christine Callsen og Thomas Schei er gift og driver Callsen Interieur i Charlottenlund. Sammen har de datteren Victoria.

© Tim Bjørn

Køkkenet er udført af Simonsen & Czechura og holdt helt enkelt, men med vægt på et frit gangareal og praktiske arbejdsgange. Det er med fuldt overlæg, at der ikke er lavet et samtalekøkken hos Christine og Thomas, der foretrækker at lukke døren til køkkenet og nyde maden sammen med gæsterne. Barstolen er fra Kartell.

© Tim Bjørn

De lyse gulve giver en fin kontrast til de mørke, massive bordplader. Kunststykket på væggen er et motiv over New York af kunstneren Fazzino og købt på parrets bryllupsrejse, der gik til samme by.

© Tim Bjørn

Spiseafdelingen er indrettet med bløde, polstrede stole fra Valerie i en grå nuance, som matcher hele husets farvetema. Spisebordet i massivt wengétræ har Christine Callsen fået lavet på Mølballe Møbelfabrik. Gulvlampe fra Modiss.

© Tim Bjørn

Soveværelset er inspireret af den stil og stemning, man oplever på eksklusive hoteller og har også væg til væg-tæppe af samme årsag. – Vi tjekker ind om aftenen, som Christine Callsen udtrykker det. Tapetet er fra Romo, og sengelamperne fra La Fibule.

© Tim Bjørn

En feminin krog er der også blevet plads til herinde, fint og enkelt arrangeret med en hvid væghængt hylde til makeup-bord. Stolen fra Valerie kan nemt hentes ind i spisestuen, hvor den matcher, når der kommer gæster – og sådan er flere stole fordelt rundt omkring i huset.

© Tim Bjørn

Terrassen er en forlængelse af husets feminine stil og er enkelt indrettet med loungemøbler, puder og tæpper fra Callsen Interieur.

Relaterede Artikler