©

Byggemarked for boliger opført før 1960

Med åbning af et utraditionelt byggemarked, giver Hverringe Herregård nu danske boligejere mulighed for at restaurere gamle boliger.

Med sans for de originale materialer og detaljer, åbner Hverringe Herregård op for et nyt og utraditionelt byggemarked, hvor det bliver muligt at købe de særlige byggematerialer, der skal til for at vedligeholde, ombygge og istandsætte ældre boliger korrekt. Foruden at kunne købe byggematerialer, deler Hverringe Herregård også ud af viden, erfaring og gode råd. Desuden tilbydes diverse kursusaktiviteter til dem, der skal i gang med større projekter eller til dem, der ønsker at få brede viden omkring restaurering af ældre huse.

Bag byggemarkedet står Hverringe Herregårds ejer, Niels Iuel Reventlow, der har mange års erfaring med restaurering og vedligeholdelse af herregården. Hverringe har været i familiens eje siden 1737. Hverringe har allieret sig med nogle af landets mest erfarne eksperter indenfor vedligeholdelse og restaurering af ældre huse, hvilket giver mulighed for at bevare husets kulturarv, den gode kvalitet, det romantiske og arkitektoniske udtryk, og den traditionelle byggestil.

Hverringe Herregård er beliggende i Kerteminde, men du behøver ikke finde hele vejen til Fyn for at købe materialerne. På hverringe.dk findes en webshop, hvor materialerne kan bestilles og købes. På hjemmesiden er det også muligt at finde vejledninger, gode råd og instruktioner i at anvende materialerne.