Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

NOTE Magazine

Et nyt dansk livsstilsmagasin, som på én gang repræsenterer et nærvær og en modsætning til den evigt accelererende nyhedsstrøm.

Saab 9-5 Hirsch

© bilmagasinet.dk

Der er sket noget nyt på de danske magasinhylder. Mellem de mange velkendte forsider er et nyt medlem af familien dukket op - og det er forfriskende. Navnet er NOTE Magazine og deres ambition er at forene stil med substans i æstetisk stærke rammer. Sådan lød ordene, da en journalist fra magasinet kontaktede mig sidste sommer for at høre, om jeg havde lyst til at medvirke i det første nummer. Redaktionen, som har base i Aarhus, var på det tidspunkt helt nystiftet, men jeg var så vild med konceptet, at jeg sagde ja. Og det har jeg ikke fortrudt. Både billederne, interviewet og magasinet som helhed er af virkelig høj kvalitet, og det har været - og er stadig - en fornøjelse at følge det og se det slå rødder.

NOTE Magazine byder på features, interviews og reportager af langtidsholdbar kvalitet, inspirerende modeserier og ikke mindst arkitektur, interiør og kunst foldet ud på smukkeste vis. Udtrykket er enkelt. Rent. Tidløst. Stofligt. Lige, som jeg kan lide det.

Relaterede Artikler