Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Erik Juul

Erik Juul

Erik Juul er arkitekt og ny boligblogger på bobedre.dk. Han har været tegnestuechef, redaktør på arkitekternes fagtidsskrift og arkitekt på egne boligprojekter i sit eget arkitektfirma. Og så er Erik Juul en mand, der holder af sige sin uforblommede mening om arkitekter og boliger. Vær forberedt på hvad som helst her på bloggen, men vær sikker på, at Erik Juuls indlæg altid vil handle om MENNESKER. Det er nemlig boligarkitektur og menneskers liv i den, som Erik Juul brænder allermest for.

Erik Juul vil både skrive om de bygninger, han selv tegner og den arkitektur, der inspirerer ham. Og han vil formidle gode historier om, hvad god arkitektur er til folk, der ikke selv er arkitekter. Erik Juul er en fri røst i boligdebatten. Han er sin egen redaktør og ikke en del af redaktionen på bobedre.dk. Derfor - velkommen til en personlig blog med skarpe meninger funderet i praksis.