Inspiration til borddækning med tørrede blomster

Dæk et fint bord med et af tidens store blomster-trends.

© Atelier Ea / Camilla Drost

© Atelier Ea / Camilla Drost

En frisk og let borddækning

Tørrede blomster er ikke til at komme uden om – og de har da også for længst sneget sig ind i mit hjem. På den måde har jeg også altid blomster ved hånden til at dække et indbydende bord, hvis vi får uventede gæster. Jeg går især efter blomster i douchede toner af grøn og lyserød. Lige for tiden er mine yndlingsblomster:

  • Eukalyptus
  • Protea
  • Artiskok
  • Tidsel
  • Harehale (lagurus ovatus)
  • Pampasgræs

Jeg har til dette bord valgt glas og service i lyse, rosa og gyldne toner for at holde borddækningen i et let og friskt udtryk.

Til bordet er bl.a. anvendt:

© Atelier Ea / Camilla Drost

© Atelier Ea / Camilla Drost

Relaterede Artikler